Як маленька дівчинка врятувала брата від смерті

Как маленькая девочка спасла брата от смерти

Одного разу дев\’ятирічна Тессі почула розмову своїх батьків про її маленького братика, Теда. Вона знала, що він тяжко хворіє і що у батьків немає грошей на його лікування. Тессі почула, як її тато сказав заплаканій матері безнадією: — Тільки диво може врятувати Теда зараз. І вона зробила це диво.

Тессі — це чарівна, але не по роках серйозна, дев\’ятирічна дівчинка. Одного разу вона почула розмову своїх батьків про її маленького братика, Теда.
Вона знала, що він тяжко хворіє і що у батьків практично немає грошей.
Тессі почула, як її тато сказав заплаканій матері безнадією: — Тільки диво може врятувати Теда зараз.
Тоді Тессі побігла до себе в кімнату і дістала скляну банку з-під джему, де зберігалися всі її заощадження. Вона висипала всю дрібниця на підлогу і дбайливо перерахувала, потім склала монетки назад в банку і побігла що було сил в аптеку.
Вона тихо чекала, поки аптекар приділить їй увагу, але він був надто захоплений розмовою з іншою людиною, щоб помітити дев\’ятирічну дівчинку.
Тессі стала човгати ніжкою, щоб привернути хоч крапельку уваги. Немає реакції. Потім вона стала голосно покашливать. Знову нічого.
Нарешті, вона дістала монетку і постукала їй по склу.
— Що б Ви хотіли, — запитав аптекар з роздратуванням у голосі. — Бачите, я розмовляю зі своїм братом з Чикаго, якого я не бачив кілька років.
— Добре, але я б хотіла поговорити про мого брата, — відповіла Тессі тим же тоном, що і аптекар. — Ви знаєте, він дуже і дуже хворий… і я хотіла б купити чудо.
— Пробачте, що?
— Його ім\’я Тед і у нього щось погане зростає в голові, і мій тато сказав, що лише диво зможе врятувати його зараз. Так скільки коштує це чудо?
— Дівчинка, ми не продаємо тут чудеса. Вибач, але я не можу допомогти тобі, — сказав аптекар.
— Послухайте, але у мене є гроші, і я можу заплатити. Якщо цих грошей не вистачить, я зможу дістати ще. Тільки скажіть, скільки це коштує.

Чудово одягнений брат аптекаря опустився навпочіпки і підкликав до себе дівчинку.
— Якого виду диво потрібно твоєму братові, дитинко?
— Я не знаю, — схлипнула Тессі. — Я знаю тільки, що він дуже хворий, і мама каже, що йому потрібна операція. Але мій тато не може заплатити за неї, тому я вирішила використати мої гроші. — Скільки ж їх у тебе? — запитав чоловік з Чикаго.
Один долар і одинадцять центів, — пробелькотіла Тессі. — І це все мої гроші. Але якщо потрібно, я зможу дістати ще.
— Який збіг, — посміхнувся чоловік. — Долар і одинадцять центів. Він затис у кулаці гроші, взяв дівчинку за руку і попросив відвести до себе додому.
— Я хочу глянути на твого братика і зустрітися з твоїми батьками. Подивимося, якого виду диво вам потрібно!

Цей добре одягнений чоловік був доктором Карлтоном Армстронгом, відомим хірургом, що спеціалізуються на нейрохірургії. Він зробив операцію абсолютно безкоштовно і зовсім скоро Тед зміг повернутися додому цілком здоровим.

Мама і тато були щасливі, обговорюючи ланцюг випадкових подій, які призвели до них хірурга. — Цей доктор, — прошепотіла мама, — справжнє диво. Цікаво скільки б це коштувало? Тессі посміхнулася. Вона знала точно, скільки коштує чудо… один долар і одинадцять центів. Плюс щира віра маленької дівчинки.

Джерело: http://www.adme.ru/zhizn-dobro/malenkaya-devochka-spasla-brata-ot-smerti-730910/ © AdMe.ru